reklama 11D

Nesvačil vítěz pátečního honebního parkuru na CAI

Český reprezentant Jiří Nesvačil mladší si na CAI3* do německého Donaueschingenu přivezl výbornou formu. V pátek 15. září se totiž představil nejlépe ze všech startujících a v honebním parkuru pro čtyřspřeží si svým výkonem zasloužil první místo…
15.09.2017 15:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jiří Nesvačil mladší nasbíral v tomto pátečním honebním parkuru 1550 bodů, což se mu navíc podařilo ve velmi dobrém čase. Soutěž dokončil za 162,65 vteřin, což pro něj znamenalo s náskokem více jak tří vteřin prvenství. I druhý nejúspěšnější jezdec pátečního dne, Benjamin Aillaud z Francie, totiž získal 1550 bodů. O pořadí mezi těmito reprezentanty tak rozhodoval čas, který mluvil jasně ve prospěch českého jezdce.

Třetí místo si pro sebe zajistil německý jezdec Mario Schildt. Čtvrteční nejlepší jezdec v drezuře Chester C. Weber předvedl tentokrát až devátý nejlepší výsledek. Po dvou dnech tak klesl na druhé místo, za Benjamina Aillauda. Ten má na kontě po dvou dnech 87 bodů. Ve čtvrtek získal za třetí příčku 19 bodů (koeficient 3) a v pátek za druhé místo 20 bodů (koeficient 1,5). Jiří Nesvačil junior je po dvou dnech průběžně pátý, o ještě větší posun vpřed ho připravil fakt, že drezura má při hodnocení větší váhu než páteční honební parkur.

Výsledkové listiny naleznete ZDE. Kompletní výsledky z Donaueschingnu i z dalších disciplín jsou dostupné TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE