reklama 11A

Největší halové závody v Berlíně: Hipplogica

ikonka

V německém hlavním městě se ve dnech 25. – 28. ledna uskuteční v rámci „zelených týdnů“ mezinárodní jezdecká akce s názvem Hippologica. Příchozí se mohou v Berlíně těšit na výborný sport, ale i různé tematicky zaměřené semináře či autogramiádu …
09.01.2018 07:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Dříve přišla Hippologica a poté Vánoce, nyní je to obráceně. Na konci ledna se koná největší halová jezdecká událost v rámci Berlína, která se letos poprvé koná jako součást zelených týdnů, takzvané Grüne Wochen. Ty probíhají ve dnech 19. – 28. ledna a právě poslední dny jsou věnovány koním, respektive tradičnímu jezdeckému veletrhu Hippologica.

Závodní program přinese několik napínavých momentů. Představí se úspěšní nejen němečtí jezdci ve skocích, přičemž hlavní skokovou soutěží bude Berlin-Brandenburg Masters. Dále bude připraven také speciální drezurní program a chybět nebude ani voltižní pohár. Na atraktivní podívanou se však mohou diváci těšit i při soutěžích spřežení, které tradičně navodí výbornou atmosféru.

Vedle sportovních okamžiků budou pro návštěvníky připraveny i na bohaté semináře, které budou z velké části zaměřeny na koňské zdraví. Chybět nebude ani autogramiáda s Jule Hermann či prostor na nákupy. Program je cílen na celou rodinu s třemi hlavními body: sport, vzdělání a nakupování.

Další podrobnosti k této akci naleznete na stránkách pořadatele ZDE

Foto: archiv pořadatele (Hippologica 2018)




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE