reklama 11C

Blíží se jezdecký veletrh Hippologica Berlin 2016

V polovině prosince, konkrétně ve dnech 15. až 18. 12. 2016, se koná jubilejní 25. ročník významného jezdeckého veletrhu HIPPOLOGICA Berlin. Tento veletrh nabízí obsáhlý program, který zaujme nejen aktivní jezdce a profesionály z oboru...
24.11.2016 09:11  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Je určen i pro širokou veřejnost a rodiny s dětmi. Nejedná se pouze o výstavu. Naleznete tam nepřeberné množství jezdeckého zboží, můžete shlédnout největší drezurní a parkurové halové závody v Berlíně. Dále bude na programu turnaj v pólu
 
Vedle závodů budou probíhat tematické ukázky, včetně westernového ježdění a přirozené komunikace. Zajímavé budou i praktické ukázky a odborné přednášky zaměřené na výcvik a zdraví koní.
 

Na programu budou například:

parkurové závody stupně T** (150 cm) - Velká cena HIPPOLOGICA

drezurní soutěže až do stupně T

vozatajské závody (parkur dvojspřeží)

finále poháru ve voltiži HIPPOLOGICA

turnaj v pólu

přirozená komunikace a práce ze země

přednášky pro odborníky i laiky

ukázky ježdění na islandských ponících

westernové ukázky

zábavný program pro děti

 

Návštěvníci si budou moci vybrat z široké nabídky přednášek a praktických ukázek, zaměřených na přiježdění, práci na dvou lonžích, správné krmení a mnoho dalších témat týkajících se jezdectví i zdraví koní. Veterináři by si neměli nechat ujít velké mezinárodní setkání s odbornými přednáškami a diskusí se specialisty.
 
Spojte předvánoční návštěvu Berlína s jedinečným jezdeckým zážitkem, vzděláním i nákupy.
 
Zvýhodněné vstupenky za 10 € je možné objednat u oficiálního zástupce veletrhu, Česko-německé obchodní a průmyslové komory. Ta ráda zodpoví i případné dotazy. POZOR: Návštěvníci narození v prosinci 1991 získají na místě vstup ZDARMA!
 
Další informace najdete POD TÍMTO ODKAZEM nebo na Facebooku HIPPOLOGICA ČR.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE