reklama 11C

Nehoda v Chorvatsku zasáhla i jezdecký svět

Informace o tragické nehodě českého autobusu v Chorvatsku zasáhla jistě každého. Pro jezdeckou veřejnost je však tato zpráva o to smutnější, že mezi oběťmi nehody je i paní Ing. Věra Vojáčková, která byla vynikající jezdkyní, trenérkou a rozhodčí...
28.06.2012 20:22  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Na závodech jsme ji mohli potkat ještě předešlý víkend (16. - 17. 6. 2012) v Brně na Panské líše při mistrovství jihomoravské oblasti v drezuře a IV. kvalifikačním kole Českého drezurního poháru coby členku sboru rozhodčích.

Koně byli vždy součástí jejího života jak profesně, tak v oblasti sportu. Dlouhá léta byla tajemnicí TJ Pegas, pak členkou jihomoravského oblastního výboru. Jako sportovce jsme ji vídali v sedle koní Samet, Turbina, Santim i na úrovni mistrovství republiky. Když přestala sama aktivně jezdit, vychovala řadu jezdců a působila též úspěšně jako rozhodčí. V každé oblasti jezdeckého sportu po sobě zanechala dobrou stopu a bude nám velmi chybět.

Čest její památce!

AKTUALIZACE 28. 6. 2012:
Poslední rozloučení s Ing. Věrou Vojáčkovou proběhne v úterý 3. července v 13:15 v obřadní síni brněnského krematoria (Jihlavská č. 1).
 
 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE