reklama 11A

Navštivte stánek firmy BALOUN FLEXISADDLES v Lysé

/PR článek/ Zveme Vás do stánku firmy BALOUN FLEXISADDLES na výstaviště v Lysé nad Labem, kde v rámci JEZDECKÉHO FESTIVALU, který se koná ve dnech 18. – 22. března 2015, budeme vystavovat jezdecké potřeby...
08.03.2015 11:41  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Zveme vás do stánku firmy Baloun Flexisaddles


 
Můžete si zde „naživo“ prohlédnout a případně zakoupit naše inovované i zcela nové modelyminichapsů, chapsů, šlachovek, uzdeček, ohlávek, jezdeckých deček, pobřišníků atd.
 
Jsme rodinná firma, která vytváří vlastní typy výrobku a také jim dává svůj vlastní design. Jezdecké potřeby naší firmy zařadili v minulých letech do své sítě prodejen a katalogů také německé firmy KrämerPikeur-Eskadron.
 
Poprvé v České republice zde budeme  vystavovat FLEXISEDLO BALOUN, které vyvinul a ve své firmě vyrábí Robert Baloun, parkurový jezdec, trenér a český výrobce jezdeckých potřeb. Flexisedlo Baloun je vyráběno ojedinělou technologií výroby. Je postavené na pružné lamelové kostře a na latexových polštářích. Flexisedla Baloun jsou prodávána nejdéle na německém trhu a to již 8 let. Vzhledem k tomu, že byla před tím 2 roky testována, máme tak 10 let poznatků a zkušeností, které nás opravňují k následujícím tvrzením:
 
 

VLASTNOSTI FLEXISEDLA

 

PŘIZPŮSOBIVOST - roste a padá s aktuálním nasvalením koně, a proto je velmi vhodné pro mladé koně v začátku výcviku, kdy se počítá s nárustem svalů
 
PRUŽNOST - díky flexibilní lamelové kostře sedlo během ježdění pruží a pracuje současně se hřbetem koně, umožňuje tím volnější pohyb, proto jsou koně ochotnější k práci ( náročnějším cvikům ) a samy nabízejí více prostoru v pohybu
 
NEPŘETÁČÍ SE - je ideálním řešením pro koně s kulatými a širokými zády s nevýraznými kohoutky. Speciální polštáře Gaston zajišťují stabilitu sedla na koni.
 
KOPÍRUJE tvar hřbetu koně a proto je velmi vhodné na atypické a těžce napasovatelné hřbety koní
 
UNIVERZÁLNOST - možnost použití flexisedla na více koní s podobnými typy hřbetu
 
ROZKLÁDÁ HMOTNOST JEZDCE - rovnoměrně na záda koně a netlačí pouze v určitých bodech. Tím zajišťuje koni pohodlí, což bylo také naměřeno na elektronické dečce ve zkušebně sedel v Německu: www.satteltest-nord.de
 
SNIŽUJE TĚŽIŠTĚ JEZDCE - který tak sedí více v koni, lepší stabilitu v sedle a neruší koně při práci
 
KONTAKTNÍ - a velmi průchodné na pomůcky, což vede k lepší proježděnosti koně
 
TERAPEUTICKÝ ÚČINEK - díky flexibilitě odpruží a tlumí nárazy, tím působí terapeuticky na hřbet koně i záda jezdce
 
POHODLÍ PRO KONĚ - vzhledem ke speciálním polštářům " F " s výkrojem pro vystouplé lopatkové svaly, si kůň nenaráží do polštářů sedla a není tak omezován v pohybu, což se projeví ve větším prostoru chodů a především v celkové uvolněnosti koně.
 
POHODLÍ PRO JEZDCE - thermoaktivní gel na kolenních opěrkách, díky své konzistenci, přináší jezdci příjemný pocit v sedle a podporuje ho v pevném a stabilním sedu.
 
STÁLOST TVARU - díky speciálním latexovým polštářům, které se nedocpávají, téměř nemění tvar ani po letech ježdění
 
JEDNODUCHOST - výměny komory a možnost použití sedla na jiného koně
 
LEHKOST - hmotnost je 3,5 kg
 
VARIABILITA  - možnost výměny posedlí
 
KVALITA PROVEDENÍ - Poctivá ruční práce a design z vlastní návrhářské dílny a také materiálové provedení. Sedlo je vyrobeno z kvalitní hověziny se sníženou klouzavostí. Prošívané je nitěmi Bonded nylon s vysokou pevností a odolností proti otěru. Kvalitní latexové pěny zaručují dlouhou životnost a stálost tvaru.
 
SPRÁVNOST NAPASOVÁNÍ - zaručuje pan Baloun, který osobně pasuje sedla v České republice i na Slovensku. Prodejci v jiných zemích jsou školeni a vlastní certifikát na pasování flexisedla Baloun
 
FLEXISEDLO vzniklo na základě našeho osobitého přístupu ke koním. V koních ctíme ušlechtilé zvířecí bytosti se svou vlastní logikou a sebevyjádřením. Bedlivě vnímáme jejich reakce a na základě nich navrhujeme speciální tvar výstroje tak, aby je nikde netlačila a byla pro příjemná. Flexisedlo je součástí specifického systému ježdění zahrnujícího partnerství koně a člověka, jejich vzájemnou vědomou spolupráci, která je oboustranně přínosná. Při pasování také učíme zákazníky, dle jejich zájmu, cviky na správné posilovaní hřbetu koně. To také, kromě jiného, vyučuje Robert Baloun na svých seminářích. Díky tomuto komplexnímu a systematickému přístupu, může FLEXISEDLO pomáhat koním nanejvýš účinně.
 
Pokud máte zájem o naše výrobky a chcete se již nyní dozvědět něco více, sledujte aktuality na našem facebooku: Baloun flexisaddles a internetových stránkách: www.baloun-flexisaddles.cz.
 
Těšíme se na setkání s Vámi v našem stánku, kde Vám na dotazy bude, kromě nás, odpovídat i naše přední drezurní jezdkyně ADÉLA NEUMANNOVÁ.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE