reklama 11C

Na Suché se dařilo domácí Petře Skřivanové

Druhou květnovou sobotu se v Suché u Litomyšle konaly Jarní skokové závody. Během nich se dařilo Petře Skřivanové s Easy Love, kteří zvítězili na parkuru L* i S* a svými precizními a rychlými jízdami odsunuly soupeře na další dekorované příčky…
11.05.2015 18:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Petra Skřivanová a Easy Love. Foto Michaela Javůrková

FOTOGALERIE

Ve vrcholné soutěži S* však rychlým časem dýchala na záda vítězce Štěpánka Zavoralová a Simona 3, které měly čas v druhé fázi jen o pět setin sekundy pomalejší. Třetípáté místo bylo opětrukou domácíchtřetí Jiří Skřivan a Flying Star, čtvrtá Tereza Veselá a Deja Vu 1 a pátý Jiří Skřivan s Coco d´Eclipse.

Parkur stupně „L*“ vyšel dobře i pro Vandu Tmějovou a Žillien Taurus Trans z JK Hřebčín Suchá, jejichž čas vystačil na druhé místo. I další pozice obsadili domácí. Třetí nejlepší výkon předvedla Sára Finsterle a Eurydika před čtvrtým Jiřím Skřivanem a Flying Star 1. V ZL již vítězství Šárce Zavoralové neuniklo. Nejrychleji zajela následné rozeskakováníAnteou 1.

Prvním vítězem těchto závodů se stal Matěj Havran s Kendy Men z JK Janov. Zvítězili v Hobby soutěži – parkuru do 80cm na limitovaný čas. Jejich odchylka od limitu činila 0,29s. Stejně tak na limitovaný čas se hodnotila i první oficiální soutěž, parkur stupně Z. Tam se nejvíce dařilo Kateřině Mašindové-Johnové s Cabernetem 2.

Další akce na Suché bude již 30. května. Jedná se o drezurní závody, kde jsou vypsány soutěže pro pony i velké koně a nejvyšší soutěží bude drezura stupně „S“ - JU/2009.

Výsledky ze závodů naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.        

Text připravila Michaela Javůrková   




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE