reklama 11C

Mladé jezdkyně startovaly druhý týden v Arezzu

Ve dnech 5. – 8. září se v italském Arezzu uskutečnil druhý závodní týden. Při něm se skákalo až po CSI***, a o kvalitě závodů svědčí i jméno vítěze nedělní Grand Prix, které znělo Rodrigo Pessoa. Nejlepší český výsledek bylo 13. místo Ivany Hronové…
09.09.2013 21:15  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Nicola Grünthálová zajela s Trevor Coyle Z čtvrteční soutěž bez shození. Ilustrační foto Kateřina Návojová

Na to dosáhla česká mladá jezdkyně v sedle koňského partnera Deviline Z. Společně závodili v soutěži pro sedmileté koně. Parkur 135 cm vysoký překonali bezchybně stejně jako rozeskakování, takže o výsledku rozhodl pouze čas. Ten měla Ivana Hronová nejpomalejší z nechybujících a o jednu pozici tak uniklo dekorování. I tak předvedla velmi vydařený výsledek mezi 46 startujícími
 
Dobrá umístění zaznamenala se svými třemi koňmi i Nicola Grünthálová. Ta skončila v soutěži v rámci CSI** (130 cm) po bezchybném výkonu v obou fázích na 17. příčce. Mnohem lepší čas druhé fáze předvedla s Niagarou La Just, jedno shození je však připravilo o umístění v nejlepší pětce a nakonec jim to přiřknulo 22. pozici. Jezdkyni bohužel uteklo čtvrteční rozeskakování s Trevor Coyle Z. Doplatili na poslední nástrahu, kterou je čas, a 1 trestný bod je připravil o útok na nejlepší pozice. Takto skončili dvaadvacátí. 
 
Pro 20. místo si dojela i Tina Šálková, a to za jízdu s klisnou Merra. Společně překonaly bezchybně soutěž 135 cm na čas a porazily více jak dalších 60 soupeřů. 
 
Kompletní výsledky druhého týdne naleznete ZDE. Na první týden se můžete podívat TADY, dění vám přiblíží i článek, viz odkaz níže.  



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE