reklama 11C

Mistrovství Evropy v Millstreet v souhrnu ČJF

V termínu od 26. do 31. 7. 2016 se v irském Millstreet konalo mistrovství Evropy ve skocích pro kategorie dětí, juniorů a mladých jezdců. V každé této věkové kategorii měla Česká republika jednu jezdkyni. ČJF připravila souhrnnou tiskovou zprávu...
02.08.2016 13:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V kategorii dětí soutěžila Anna Lani Novak s jedenáctiletou klisnou Tavetou HS. První kolo dokončily bez trestných bodů a obsadily tak průběžnou čtvrtou příčku. Ve druhém kole inkasovaly 8 trestných bodů a ve třetím kole udělaly jednu chybu. Bohužel výsledek 12 trestných bodů na postup do finálového kola nestačil, celkově tedy se tedy umístili na 41. pozici.
 
Mezi juniory se mistrovství Evropy účastnila Francesca Kolowrat-Krakowská s jedenáctiletou belgickou klisnou Frascati van ter Hulst. Tato dvojice se díky skvělým výsledkům prvních třech kol spolu s dalšími 26 závodníky probojovala až do finále, kde v obou kolech předvedla bezchybnou jízdu. V celkovém pořadí to pro znamenalo 15. příčku z 96 startujících dvojic.
 
V kategorii mladých jezdců nás zastupovala Anna Kellnerová s devítiletým hřebcem Classicem. Bohužel v druhém kole inkasovali 8 trestných bodů a ve finálovém kole již nestartovali. Celkově obsadili na mistrovství Evropy 66. příčku.
 
Zdroj: Tisková zpráva ČJF
Foto Kateřina Návojová – Jezdci.cz a David Horváth – CET



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE