reklama 11B

Mistrovství ČR Martinice 2013 zná první mistry

V sobotu 10. srpna se v Martinicích u Březnice rozdávaly první sady medailí určených pro mistrovství České republiky v parkurovém skákání dětí a juniorů. Druhý závodní den vyvrcholila soutěž družstev, v níž se nejvíce dařilo zástupcům severní Moravy.
10.08.2013 21:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Nicola Grünthálová je s Trevor Coyle Z jednou z bezchybných. Ilustrační foto Kateřina Návojová
 
Zlato si tak odvážejí dvojice Tina Šalková – Fatima 7, Renata CzyžováQuatrnei, Miloš ChlandaDémat 1 a Nina KaločováJacampo. Po vyškrtnutí 8 trestných bodů Niny Kaločové s 1. kola a Miloše Chlandy z kola druhého na jejich kontě zůstaly v součtu jen 4 trestné body.
 
O stříbro a bronz se museli rozeskakovat členové týmů východní Čechy 1 a střední Čechy 1. Jelikož oba dva celky inkasovaly v rozeskakování 8 trestných bodů, o výsledku nakonec rozhodl součet časů a ten hovořil ve prospěch Středočechů: Lucie Krulichová – Nikola 10, Adéla Půlpánová – Cara 2, Andrea Halíková – Maryland a Nicola GrünthalováVenezia 1. Bronzové družstvo bylo složeno z dvojic: Kateřina MálkováChinta, Martina KučerováKofila 1, Anna SiatkováPersefone.
 
Kategorie jednotlivců pokračovaly druhými koly a po nich je stále řada jezdců, jenž si drží čistý štít. V případě dětí jich je dokonce dvanáct! Konkrétně si rovné naděje na mistrovské kovy drží: Robin Johanovský, Veronika Vacková, Lenka Heřmanová, Julie Anna Skřivánková, Petr Dajbych (bezchybný se dvěma koňmi), Pavla Benešová (bezchybná se dvěma koňmi), František Stružinský, Daniel Pospěch (bezchybný se dvěma koňmi) a Alexandra Hanáčková
 
Mladší i starší junioři mají vždy sedm dvojic, jejichž konto zůstalo i po druhém kole nezatíženo. U těch mladších se jedná tyto: Francesca Kolowrat-KrakovskouCalista-T, Viktorie HavlováWailanda, Alexandr BaraldiUniek 1, Kateřina De JagerováVoigtsdorf Citislicker, Antonia Sabathilová – Alisa 2, Antonia SabathilováAntalia a Hana Dostálová – Renaissance. 
 
Starší junioři s nulou na bodovém kontě jsou: Anna Kellnerová – Curley Sue, Adéla Půlpánová – Chantal 2, Adéla PůlpánováCalippa-T, Lucie Krulichová – Loretta 2, Nicola Grünthalová – Trevor Coyle Z, Eliška Hrdá – Chin a Tina ŠalkováMerra
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu – viz odkaz níže...



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE