reklama 11C

Mediální skupina Equinet nabízí účinnou prezentaci

Jezdecká sezona 2013 se naplno rozjíždí, a to je vhodný čas připomenout, že společnost Equinet s.r.o. nabízí ve svých médiích Jezdci.cz a EquiTV.cz nejen mediální podporu zajímavých akcí, ale také zakázkovou výrobu videoreportáží a on-line přenosů…
03.04.2013 00:49  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Equinet - vaše spojení se světem koní! www.equinet.cz
 
Portál Jezdci.cz je zpravodajský web fungující od roku 2010, jenž se primárně zaměřuje na jezdecký sport, ale i dostihy, chov či další zájmové činnosti kolem koní. Kromě redakčního obsahu se může pochlubit např. elektronickou nástěnkou, na níž můžete anoncovat cokoliv kolem koní. Především je však jediným portálem, který nabízí pořadatelům jezdeckých závodů, aby si záznamy s rozpisy, seznamy účastníků, předběžnými startovními listinami, výsledky a dalšími informacemi spravovali sami bez nutnosti zásahu redakce. Jednotlivé záznamy i zcela řadových závodů díky aktuálnosti, přehlednosti a dostupnosti mj. i přes aplikaci určenou pro mobilní telefony dosahují během jediného víkendu řádově stovkytisíce prohlédnutí, čímž poskytují jedinečnou a snadnou prezentaci průběhu akce, pořadatele i jeho partnerů. I když zjistíte, že jsou záznamy již zadány některým z členů redakčního týmu, jediným kliknutím si můžete zažádat o přidělení spoluautorství k záznamu (samozřejmě po ověření oprávněnosti požadavku). Neváhejte proto a aktivně se s námi podílejte na nejlepším infoservisu pro jezdce v České republice!
 
Internetová televize EquiTV „vysílá“ od července 2009 a je v současnosti jedinou fungující internetovou televizí zaměřenou výhradně na koně a jezdectví v České republice. Každý týden přináší cca dvětři zajímavé reportáže, výuková či tematická videa. Nabízí také standardně realizaci živých internetových video přenosů za maximálně výhodných cenových podmínek. Navíc je součástí živých přenosů i výrazná mediální podpora před termínem akce, která sama o sobě převyšuje investované prostředky do samotné výroby ze strany pořadatele/zadavatele. Pokud nemáte prostředky na živé přenosy, můžete zvolit levnější variantu zakázkových reportáží, příp. záznamů. S více jak 11,5 tisícovkami fanoušků na Facebooku jde o české hipologické médium s aktuálně nejpočetnější skupinou fanoušků na této sociální síti
 
Společnost Equinet s.r.o provozující obě výše zmíněná elektronická média tvoří tým pracovníků, kteří se mohou opírat o 15leté zkušenosti v oblasti hipologické žurnalistiky. Nabízíme své služby při různých akcích spojených s koňmi v oblasti PR a marketingu. Spolupracujeme i s dalšími „koňskými“ médii, jako jsou např. čtrnáctideník Jezdec, dvouměsíčník Svět koní a řada internetových portálů o koních. Mezi ty spřátelené řadíme mj. Equichannel.cz, Equimarket.eu, Jezdectvi.info a nebo Distanc.cz. 
 
Až se tedy budete rozhodovat, na koho se obrátit, když budete chtít svoji jezdeckou akci zviditelnit, u nás budete určitě na správné adrese. EQUINET – VAŠE SPOJENÍ SE SVĚTEM KONÍ!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE