reklama 11C

Martin Šoupal dvakrát zlatý v Hradištku u Sadské

V neděli 9. dubna pokračoval program v areálu TJ Equus Kinský druhým kolem šampionátu juniorů, jezdců U25, jezdců starších čtyřiceti let a Top Ten Cupu. Vítězem Top Ten Cupu a kategorie 40 let a více, se stal Martin Šoupal …
09.04.2017 19:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O první dva šampionské tituly se rozhodovalo v soutěži L**. V šampionátu juniorů nenašla přemožitele Veronika Vacková. Ta zvítězila i v prvním kole na parkuru L*, kde taktéž sedlala koně Cancouna. Šampionský titul mezi jezdci 40+ si převzal Martin Šoupal v sedle Celine 1. I tento jezdec získal první místo v sobotním prvním kole.

Martin Šoupal soutěžil i v rámci kategorie Top Ten Cup. Do soutěže ST* nastoupil spolu s klisnou Takticou. Dvojice nenašla přemožitele v obou kolech a zvítězila. Stejně tomu bylo i v kategorii U25. Tam se v sobotním prvním kole v soutěži S* postavili na první příčku Jakub Smrček a Vertigo 4. Dvojice si vítězství udržela nedělním výkonem v soutěži S**.

Parkur stupně ST* se jel zároveň jako otevřená soutěž. Zde první místo získala Barbora Tomanová. Jezdkyně v soutěži sedlala klisnu Sorceress, se kterou závodila poprvé po více jak roční pauze. Na druhou a třetí příčku stačil výsledek Karla Poláka. Stříbrnou příčku obsadil spolu s Diou Gratiou. Na třetí místo stačil výsledek, kterého dosáhl s Empire 1.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE