reklama 11C

Skokové MČRdJ Martinice má za sebou první kola

ikonka

O mistrovské tituly bojují jezdci kategorií dětí a juniorů v rámci skokového mistrovství České republiky v Martinicích. V pátek 3. srpna zahájila tento republikový šampionát mladších věkových kategorií úvodní kola. Podrobnosti vám přinášíme v článku…
03.08.2018 18:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V kategorii dětí se podařilo v prvním kole, v rámci kterého se jezdci představili na parkuru L*, protnout cílovou pásku bez zatížení trestných bodů celkem dvanácti dvojicím. Hned se dvěma svěřenci pokračují touto soutěží s nulou Natálie Kovářová, Sára Dvořáková i Laura Najmanová.

Soutěž družstev ovládli v úvodu zástupci týmu Jižní Morava, v jehož barvách startuje Adriana Ivičičová, Pavlína Plotnárková a Daniela Čermáková. Nulu ale po pátečním kole počítá pražské družstvo, které reprezentuje Viktor Skutecký, Isabella Held, Emma Sophia Španko a Sára Dvořáková, a průběžně tak stojí na druhé příčce.

I mezi mladšími juniory se na parkuru L** našlo dvanáct čistých dvojic. První kolo se jednoznačně nejvíce vydařilo Tereze Svobodové, která postupuje do druhého kola s nulou hned se třemi koňmi. Nejvíce bezchybných výsledků v rámci mistrovských soutěží zaznamenali starší junioři, na které čekal parkur stupně S*. Mezi šestnácti bezchybnými nechybí se dvěma svěřenci Michaela Rodová.

Stejný osud jako v případě soutěže dětských družstev potkal také juniory, protože páteční úvod zvládla bezchybně překonat také dvojice družstev. Do vedení se dostali svými výkony zástupci týmu Plzeňska, a to Tereza Jakubcová, Daniel Pospěch, Michaela Rodová a Sofie Nosková. Na stříbro stačí čistý výsledek Středních Čech 2, v jehož barvách startují Anna Kostková, Linda Portychová, Lenka Slavíčková a Veronika Vecková.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů – viz odkaz níže…

ilustrační foto: Lukáš Klingora




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE