reklama 11D

Loštice hostily další kolo Zlaté podkovy i OM

V Lošticích se ve dnech 16. – 18. června konalo další kvalifikační kolo Zlaté podkovy ve všestrannosti. V nejtěžší soutěži Zlaté podkovy při CNC1* se radoval Radim Toman s koněm Easy Jump, v oblastním mistrovství seniorů pak Eva Pluháčková…
19.06.2017 11:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Šestnáct jezdců bojovalo v soutěži CNC1* o vítězství i další body do celoročního seriálu. Z první příčky se nakonec radoval Radim Toman s koněm Easy Jump, který si připsal celkem 53,32 trestných bodů. Na první místo se dostal i díky tomu, že terénní jízdu i závěrečný parkur dokončil bez trestných bodů.

Další dvě příčky pak obsadila Nikola Čeledová s Lindsay (57,79 trestných bodů) a Roman Vacuška s koněm Scooby Doo 1 (62,29 trestných bodů). V otevřené soutěži čtvrtá Eva Pluháčková s koněm Camila pak získala zlatou medaili v rámci oblastního mistrovství.

 V Lošticích se uskutečnily i další seriálové soutěže v rámci Zlaté podkovy, dále pak oblastní mistrovství pro zbylé kategorie a na programu byly i soutěže na styl. Nechyběl ani Národní pohár ČJF dětí a mládeže. V této soutěži si pro první místo dojela Zuzana Švarcová s koněm Bětka2. Dvojici se podařilo udržet první příčku po drezuře, a to díky bezchybnému parkuru a pouze dvou trestným bodům z krosu.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE