reklama 11C

Libuše Půlpánová vicemistryní Mecklenburku

To, že je Libuše Půlpánová druhá vicemistryní ČR v drezuře 2014, jistě neuniklo žádnému českému fanouškovi této disciplíny. Možná jste však nezaregistrovali, že o dva týdny dříve – tj. dnech 11. – 13. července byla druhá na jiném mistrovství...
15.08.2014 08:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Libuše Půlpánová. Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Libuše Půlpánová se v uvedeném termínu zúčastnila otevřeného drezurního mistrovství pro spolkovou republiku Mecklenburg, kde získala stříbrnou medaili.
 
Mistrovství, konající se v Sukowe (schwerin), se skládalo ze dvou soutěží na úrovni SG a finálového IM1. Všechny tři dny Libuše v sedle Galanta obsadila 2. místa, a to s výsledky v pátečním SG 68,730 %, v sobotním SG 68,553 % a ve finálové úloze IM1 70,044 %. Těmito výsledky si Libuše Půlpánová připsala titul vicemistryně Mecklenburku, který je velmi cenný jak pro začínající „německou“ karieru jezdkyně, tak pro chov Gestüt Ganschow, jehož součástí je i devítiletý hřebec Galant, se kterým se mimo jiné Libuše Půlpánová představila i na českém mistrovství. Mistrem Mecklenburku se stal Ronald Lüderstrenér Libuše.
 
Jezdkyně, žijící již třetím rokem v Německu, startuje v současné době za Hřebčín Ganschow, který je jedním z největších soukromých hřebčínů v Německu. Společně s prodejní stájí v Alt Sammit je zde ustájeno 370 koní převážné trakénského chovu, ale i ostatních plemen.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE