reklama 11C

Land Rover Charouz Motors Cup vyhrála Bielíková

Soutěž Land Rover Charouz Motors Cup na stupni obtížnosti ST** byla vrcholem dvoudenních skokových závodů v Hradištku u Sadské konaných 12. a 13. října, které jsou součástí série Champions Tour 2012. Zvítězila v ní Nicola Bielíková s Casterem...
15.10.2012 01:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Nikola Bielíková s Casterem zvítězila v Land Rover Charouz Motors Cupu 2012. Foto Josef Malinovský
 
Z celkového počtu 58 dvojic jich 11 postoupilo do následného rozeskakování. Sedmi se pak podařilo čistý štít udržet až do cíle. Čas Nikoly Bielíkové s Casterem 25,76 však nikdo jiný nedokázal překonat, a tak se stala zaslouženě vítězkou. Jen 16 setin sekundy na ni ztrácel Jan Štětina s Atomic-S/AC Atomic. V rozmezí jedné sekundy od vítězky byly ještě další tři dvojiceIng. Petr Kuba – Outsider de Grandry, Václav HorkýCarlet a Naghmeh KhanjaniCaecilia R. 
 
Sbor rozhodčích dal ve vypsaných sedmi soutěžích pokyn ke startu celkem 502 krát. Nejčastěji to bylo v sobotním dvoufázovém skákání 110/120 cm, ale mnohem větším překvapením bylo 96 startů v nedělní soutěži stupně S** (Čedok Cup), kdy do následného rozeskakování postoupilo hned 38 účastníků. Nejlepším z nich byl Luděk Smaha s Erosem 4. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu – viz odkaz níže...



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE