reklama 11D

Kvůli počasí zrušeny i závody CIC v Bad Harzburg

Deštivé počasí nenarušilo program pouze v České republice, kde bylo zrušeno několik závodů a další byly přerušeny. Totéž se stalo i v Bad Harzburgu, kde na mezinárodních závodech ve všestrannosti CIC bojovaly také tři české dvojice…
12.08.2017 22:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do Bad Harzburgu se na závody vypravil Petr Veselovský, Martin Maivald a také Iva Baďurová. V soutěžích CCI1*, CIC1* i CIC2* se však stihly odjet pouze drezurní zkoušky. Kvůli silnému dešti byly závody nejprve přerušeny a nakonec zcela zrušeny.  

„Litujeme, že musíme na základě vytrvalého deště zrušit letošní mezinárodní závody,“ zmínili pořadatelé závodů na svých webových stránkách. „Pro nás je to těžké rozhodnutí, avšak pro tento sport a bezpečnost koní i jezdců nebyla žádná jiná možnost,“ doplnili.

Nejlepší výkon v drezuře předvedl z české výpravy Martin Maivald, který představil koně Gidran XXI-2/Růžena v soutěži CIC1*. Za svou drezurní úlohu obdrželi 56,30 trestných bodů a zajeli tak za více jak 62 %. Petr Veselovský s Lanndisem i Iva Baďurová s Bounty Amadeus si pak připsali přes 60 trestných bodů. Výsledky však vzhledem ke zrušení závodů nehrály dále až takovou roli.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE