reklama 11C

Kritérium mladých koní v roce 2013 s novinkami

Kritérium mladých koní čeká v roce 2013 několik podstatných novinek. Tou první je umožnění startu valachům ve všech třech disciplínách. Drezurní soutěže se navíc rozšiřují o kategorii čtyřletých. A to není vše! Přinášíme vám podrobnosti od SCHČT...
16.11.2012 00:30  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Svaz chovatelů českého teplokrevníka v souladu se Zásadami pro poskytování dotací dle 2.A.e.2.a. pro rok 2013 ve spolupráci s Českou jezdeckou federací a ostatními chovatelskými svazy teplokrevných koní uznanými v ČR (SCHČT, CS, KK, MT, český trakénský kůň) vypisuje zkoušky pro testování mladých koníKritérium mladých koní (dále jen KMK) pro rok 2013. Model KMK zůstává v tradičním schématu, až na několik novinek, které mají celý systém testace zefektivnit.
 
1) Ve všech třech disciplínách mohou startovat valaši narození v rámci teplokrevných plemenných knih vedených na území ČR (vyjmenovaných výše). Ve skokové kategorii společně s hřebci.
 
2) Ve skokových soutěžích budou prémiově odměněni koně za bezchybné dokončení soutěže, dle stupnice A skokových pravidel České jezdecké federace.
 
3) Drezurní soutěže se rozšiřují o kategorii čtyřletých koní.
 
Kvalifikace budou zveřejněny po zařazení do kalendáře ČJF. Finále disciplín skoky a drezura proběhne ve dnech 6. – 8. září 2013 ve Zduchovicích, finále ve všestrannosti se uskuteční ve stejném termínu v Brně na Panské Líše.
 
Za SCHČT Perníček Miloslav



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE