reklama 11A

Kolowrat-Krakowská vítězkou hořovické T soutěže

Třídenní závody Květnová Hořovická Tour vyvrcholily v neděli 31. května soutěží stupně T* jedoucí se s finále. Nejmladší účastnice Francesca Kolowrat-Krakowská s Vorietou dokončila obě části soutěže bezchybně a zvítězila před Opatrným a Papouškem…
01.06.2015 10:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítězná dvojice Francesca Kolowrat-Krakowská a Vorieta. Foto JUDr. Dominika Kolowrat-Krakowská

 

Pouze tři jezdci dokončili základní kolo bezchybně, a ti si zároveň rozdělili příčky nejvyšší. Do finále postoupilo osm dvojic z kola základního, a tak se dostalo i na jednuosmi trestnými body. Suverénně nejrychleji a navíc bezchybně sifinále poradila právě Francesca Kolowrat-Krakowská a zaslouženě tak na parkuru 145 centimetrů vysokém zvítězila. Druhý skončil taktéžnulou na kontě Aleš Opatrný s Wally před Jiřím Papouškem s Jenifer 4. Ten inkasoval ve finále 4 trestné body, ale rychlý čas ho ponechalelitní trojce.

Francesce Kolowrat-Krakowské se dařilo i při prvním parkuruVorietou. Postavily se na start soutěže S** s následným rozeskakováním, kde vybojovaly druhou příčku. Nestačily jen na Sergeje Motygina s Extreme Chaos. Nedělní i sobotní soutěž stupně ST* ovládl Josef Vitásekkoněm Kid Rock 2.

Úvodní páteční den se skákalo pouze do stupně L*, odpoledne však patřilo soutěžím pony. Tam se na nejvyšším parkuru LP hendikep radovalavítězství domácí Adéla Opatrná a Pasha 1. Stejná dvojice nenašla přemožitele i v předešlé soutěži ZLP.

 

Parkury opět připravil Petr Mašek, a s jeho trasami byli jezdci velmi spokojeni. Kompletní výsledky závodů naleznetezáznamu, viz odkaz níže




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE