reklama 11B

Klub majitelů koní JOC a FEI podepsali memorandum

Jumping Owners Club (JOC) neboli Klub majitelů parkurových koní podepsal s Mezinárodní jezdeckou federací FEI společné memorandum. JOC a FEI se tím stali spolupracujícímu partnery na poli mezinárodního jezdeckého sportu.
30.07.2016 12:28  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Christian Baillet, prezident JOC (zleva) a Ingmar de Vos, prezident FEI při podpisu memoranda. Foto: FEI

JOC vznikl v roce 2004, a jeho hlavním posláním je zprostředkovávat komunikaci s FEI a popularizovat jezdecký sport ve světě. Klub každoročně vyhlašuje cenu pro majitele nejúspěšnějšího parkurového koně uplynulé sezóny.

V memorandu podepsaly tyto dvě organizace souhlas, že budou spolupracovat právě na rozvoji a zviditelňování jezdectví ve světě.

„Je vážně dobré, že jsme dokázali uzavřít partnerství s JOC prostřednictvím tohoto memoranda“, uvedl prezident FEI Ingmar de Vos. „Jsme přesvědčeni, že je nutné si uvědomit důležitost role majitelů koní, zvýraznit jejich obětavost a to, že jejich podpora k jezdectví nedílně patří. Jsem potěšen, že jsem mohl přivítat prezidenta JOC Christiana Bailleta v sídle FEI a podepsat s ním memorandum“, dodal de Vos.

Baillet uvedl, že je velice rád, že FEI jako jediná autorita zastřešující jezdecký sport ve světě, dala tímto najevo svůj respekt a zájem o spolupráci s JOC, a že je schopná naslouchat jejich hlasu.


Zdroj: www.fei.org
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE