reklama 11A

Kellnerová a Tomanová v Barbizonu

Jak jsme vás již informovali v tradičním přehledu zahraničních startů českých jezdců, Anna Kellnerová a Barbora Tomanová vyrazily do francouzského Barbizonu, kde se ve dnech 7. – 9. října účastnily soutěží kat. CSIJ-B, resp. CSI*. AKTUALIZACE 10.10.
10.10.2011 21:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

PUBLIKOVÁNO 9. 10. 2011:

Hned několikrát vybojovaly umístění v první desítce a došlo i na „medailové“ pozice. Kompletní výsledky najdete ZDE.

Jak uvedl portál Jezdectví.cz, Barbora Tomanová si na těchto závodech splnila kvalifikaci na mistrovství Evropy mladých jezdců a současně zde poprvé startovala se svojí novou stájovou posilou – Sorceress. Dle našich informací ji doposud měla ustájenou v Německu, kam za pravidelně dojížděla.

 

AKTUALIZACE 10. 10. 2011:

O účasti Anny Kellnerové a Barbory Tomanové na CSIJ-B, resp. CSI* ve francouzském Barbizonu jsme vás ve stručnosti již informovali. Hned po jejich návratu do Čech jsme Barboru Tomanovou požádali o krátké zhodnocení jejich účasti.

Barbora Tomanová a Sorceress. Foto archiv B. Tomanové

„V závěru letošní sezony jsem si chtěla ještě splnit kvalifikaci na mistrovství Evropy v příštím roce. Zároveň jsme tam absolvovala první závody s mojí novou kobylkou Sorceress. Celé závody byly úžasně zorganizované. Soutěžilo se souběžně na dvou velkých kolbištích a program běžel doslova jak na drátku. Já jsem startovala na úrovni CSI* v malé túře se Sorceres a v té větší s Clarkem. S ním jsem byla první den čtvrtá a druhý den jsme absolvovali Grand Prix bez trestných bodů, čímž jsme si splnili zmíněný kvalifikační limit pro mistrovství Evropy. Bohužel jedna chyba v rozeskakování nás odsunula až na 7. místo. Se Sorceress jsem první den šla za chybu ve druhé fázi a následující dva dny jsem již dokončila čistě, přičemž jsem se umístila na 6. resp. 7. místě. Anička startovala v juniorské túře B a absolvovala svou první 130 cm Grand Prix s oběma koňmi bez penalizace. V rozeskakování pak s Winstonem opět dojela bez chyby, s Kannel chybovala jednou a patřilo jí 6. a 7. místo. Třetí den se Aničce podařilo na parkuru vysokém 120 cm vybojovat dokonce 3. pozici. Parkury byly velmi technicky náročné a dlouhé. První dva dny nám počasí přálo, ale poslední den nám kompletně propršel,“ uvedla Barbora Tomanová.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE