reklama 11C

Jump and Drive Winter Tour 2014 po prvních kolech

Nový seriál parkurových a vozatajských závodů Jump and Drive Winter Tour 2014 má za sebou první kola v Hradištku u Sadské a již se schyluje k průběhu dalších bodovaných soutěží. Jak si vedou jednotlivý jezdci po úvodních etapách?
14.02.2014 15:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Skokanům ve velké túře vévodí Miloslav Příhoda, a to díky tomu, že se kvalitně umístil v obou bodovaných soutěžích zahajovacích závodů. V první (S*) získal 18 bodů a v druhé (S**) 17 bodů. Další tři příčky obsadili se shodným bodovým skóre Andrea Halíková, Darina Hochmanová a Ludvík Jandourek. Všichni mají 32 bodů a o jeden méně obdržel průběžně pátý Aleš Opatrný.
 
V malé túře byla bodovaná pouze jedna soutěž stupně L*. Situace je tedy jednoduchá – s jednobodovými rozdíly jsou za sebou seřazeni na nejlepších pozicích Denisa Vegrichtová, Robin Johanovský a Nathalie Crnková. Základní túru pak vede Klára Svobodová, před druhou Terezou Mückovou a Janem Novákem. Nutno podotknout, že nejednou se seriálovým pořadím zamíchala skutečnost, že každý jezdec může bodovat pouze s takovým koněm, s nímž startoval v soutěži jako první.
 
V jednospřeží vede Pavel Drubohlav, druhá je Markéta Jelínková a třetí Jiří Kříž. V párech nejvíce bodů připadlo na Libora Kurku, o bod méně Robert Moravec a dvoubodovou ztrátu na prvenství nyní Alexander Soukup. V kategorii čtyřspřeží nemá přemožitele Jiří Nesvačil starší pronásledovaný Jiřím Nesvačilem mladším, dále Petrem Vlašicem a Radkem Nesvačilem. V bodové tabulce figuruje ještě Pavel Hybler s 6 body. 
 
Kompletní bodové tabulky najdete níže uvedeném záznamu závodů...



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE