reklama 11A

Jste připravení na dekovací sezonu s Equiservisem?

ikonka

/PR článek/ Ač se léto ještě do nedávna velmi intenzivně hlásilo, v Equiservisu nenechali nic náhodě a před zimou se velmi dobře zásobili. Aktuálně pro vás mají skladem více než devět tisíc dek různých druhů a velikostí...
08.10.2018 13:41  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

V nabídce Equiservisu jsou nejen nejčastěji odebírané velikosti, ale i ty okrajové – od velikosti 70cm až po 165cm, takže si vyberou jak majitelé poníků i těch nejmenších plemen, tak majitelé velkých a mohutných koní.

Najdete tam kompletní nabídku dek (nejen) pro podzim i zimu.
 
- lehké deky do stáje i do výběhu, v mnoha designech a různých materiálech. Od těch základních, plátěných, v cenových relacích kolem 700Kč, přes kvalitní deky za rozumné ceny v relaci 1500-2500Kč, až po ty nejkvalitnější, od předních světových výrobců, kde je cena již poměrně vysoká, ovšem v tomto případě zcela jistě platí, že cena odpovídá kvalitě. 

- termodeky  s různou gramáží, opět k dostání do stáje i do výběhu. Nabídka je i zde velice pestrá - dlouhodobě velmi oblíbené a osvědčené deky od HKM v mnoha gramážích a střizích, kvalitní deky Euroriding, široká škála modelů od Bucas, který svým sortimentem pokrývá různé cenové kategorie bez kompromisu v kvalitě. A nakonec špičkové deky Horseware, kde s žádnou dekou nesáhnete vedle. 

- odpocovací deky fleecové i velmi teplé dralonové. Odpocky jsou doslova módní záležitost - každý rok přicházejí výrobci s novými barvami, vzory a barevnými kombinacemi, u mnoha výrobců jsou odpocovací deky dokonale sladěné s ostatním vybavením pro koně a dokonce i s jezdeckým oblečením. Ty využijete před i po práci při krokování a následném usychání koně, ve variantě s křížovým zapínáním jsou vhodné také jako deky transportní, případně jako spodní vrstva pod jinou deku.  

- bederky, aby záda vašeho koně byla v teple i na vyjížďkách, k dostání fleecové i nepromokavé, perfektní do nepříznivého počasí, a také reflexní, které jsou nezbytným doplňkem pro vyjížďky za snížené viditelnosti.

Ucelený přehled o dekování a odpovědi na všechny vaše otázky získáte na prodejnách EQUISERVIS v Rudné u Prahy, Praze Letňanech, či Brně, kde vám odborně proškolený personál rád poradí. Pokud si chcete problematiku dekování nastudovat raději z pohodlí domova, doporučujeme vám BLOG, který naleznete na našich stránkách www.equiservis.cz. Články zabývající se problematikou dekování najdete pod názvy:

PRAVIDLA správného dekování koně  
 

PRŮVODCE výběrem správné deky na koně   


Rozdělení a druhy dek  
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE