reklama 11D

Jiří Hruška se kvalifikoval do GP Poznaň

V polské Poznani pokračovaly pátečním dnem 5. prosince skokové závody CSI3*-W v rámci Cavaliady Tour. V boji o kvalifikaci do nedělní Grand Prix byl úspěšný Jiří Hruška s Aristem Z, kteří zajeli parkur 150 cm s jedním shozením. Přesto jim to stačilo…
05.12.2014 22:07  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

www.cavaliada-poznan.pl/

Smolná chyba přišla na prvním skoku, zbytek kurzu překonala mistrovská dvojice Aristo Z a Jiří Hruška již bez zaváhání. Nakonec jimtomu přibyl ještě trestný bod za čas. Přestože se z této soutěže kvalifikovalo pouze 25 jezdců a česká dvojice skončila dvaatřicátá, probojovali se do nedělního vyvrcholení závodů. Někteří lépe umístění si totiž nedělní start zajistili jižprvního dne. Zároveň se tato páteční soutěže započítávala do Longines žebříčku i Cavaliada Tour.

Na parkuru závodili ještě Anna Kellnerová a Aleš Opatrný. Juniorka Anna Kellnerová zajelaKashmirem za dvě chyby a umístila se zhrubapolovině startovního pole (81 startujících). Méně se vydařila jízda Aleši OpatrnémuAcovarem, kteří uzavřeli výsledkovou listinu.

úvodu pátečního dne zajela pěknou jízdu Anna Kellnerová a Bacara De La Ferme Blanche. Na parkuru střední túry (140 cm) nechybovali a získali pěknou patnáctou příčku.

 Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE