reklama 11C

Jezdecký kalendář 2017 dorazil do východních Čech

Od středy 7. prosince je stolní Jezdecký kalendář 2017 k dostání ve výdejních místech na východě Čech. Je možné jej zdarma získat v Týništi nad Orlicí, v Pěšicích u Vysokého Mýta nebo v Lanškrouně. Stavte se pro něj co nejdříve!
07.12.2016 16:13  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V úterý 6. prosince jsme v rámci celorepublikové distribuce dodali Jezdecké kalendáře 2017 na další tři výdejní místa ve východních Čechách. Od úterý je tedy možné si kalendář ZDARMA vyzvednout.
 
Do ZOO produktu v Týništi nad Orlicí jsme dovezli 300 kusů, stejně jako do prodejny Mauricio v Pěšicích nedaleko Vysokého Mýta. Pokud jste ještě více na východě, pak můžete zajet pro Jezdecký kalendář do Lanškrouna, kde se nachází jezdecké potřeby Dulkaj. Také tam mají pro vás připraveno 300 výtisků!
 
Další stovky kalendářů putovaly za našimi inzertními partnery, kteří je budou distribuovat vlastní cestou. Ve středu 7. prosince máme rozvozovou pauzu a ve čtvrtek se s kalendáři vypravíme pro změnu do západních Čechkonkrétně do Karlových Varů či do Třemošné u Plzně. Jedna ze zastávek bude na dopravní tepně D5 přímo u EXITu 34 v katastru obce Žebrák
 
Kompletní seznam distribučních míst najdete na adrese www.jezdeckykalendar.cz. Další informace vám přineseme již brzy!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE