reklama 11D

Jezdecký galavečer 2015 nově v ND na Vinohradech

Již 4. ročník plesu Jezdci v gala spojeného s 3. udílením Výročních cen ČJF za rok 2014 se uskuteční v sobotu 24. ledna 2015 od 18.00 hodin. Nikoliv však v Radiopaláci, ale nově v Národním domě na Vinohradech, kde je jeden z nejkrásnějších sálů v ČR!
02.07.2014 11:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
Majakovského sál v ND na Vinohradech patří mezi nejkrásnější společenské prostory v České republice. Foto archiv NDV
 
Společnost Equinet s.r.o., která je pořadatelem Jezdeckého galavečera, se rozhodla změnit místo konání akce z více důvodů. „V první řadě jsme chtěli ještě více pozdvihnout úroveň celého slavnostního večera. V tomto směru bohužel prostory pražského Radiopaláce pro nás byly do jisté míry limitující. Určitá omezení jsme také pocítili v rámci časových možností pro využití pronajatých prostor. I proto jsme se rozhodli hledat jiný reprezentativní společenský sál vhodný pro uspořádání naší akce. Variant bylo hned několik, ale po porovnání nabídek byla pro nás volba poměrně jednoznačnáNárodní dům na Vinohradech,“ konstatoval hlavní pořadatel akce Josef Malinovský.
 
Oproti předchozím letům se akce uskuteční zhruba o týden dříve, ale i to má své racionální důvody. „Chceme se vyhnout termínové kolizi s halovými závody spřežení v Hradištku u Sadské, které se také konaly pravidelně první únorovou sobotu. Na obou akcích se přitom podíleli někteří kolegové – jako např. Aleš Suchánek nebo Ludvík Jandourek a spěchat na galavečer musel vždy i televizní štáb, jenž připravoval záznamy do České televize. Pro všechny to tak znamenalo určitý stres i omezení příprav na večerní akci,“ uvedl Josef Malinovský.
 
Nové místo konání galavečera přinese po všech stránkách výhody pro organizátory i samotné návštěvníky. Ti se např. mohou těšit hned po ukončení oficiální části spojené s udílením Výročních cen České jezdecké federace na taneční zábavu na dvou scénách současně! Připravovány jsou však i další programové novinky. Ty však organizační tým ještě neprozradil. „Řada bodů je ještě stále v jednání. Každopádně se zájemci vše zavčas dozvědí z internetových stránek akce i z hipologických médií,“ dodal Josef Malinovský. Adresa webu věnovaného speciálně jezdeckému galavečeru je www.jezdeckygalavecer.cz
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE