reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 50. a 51. týdnu 2017

ikonka

Sezona 2017 na slovenských kolbištích je již u konce. V naší pravidelné rubrice „Jezdecké dění na Slovensku“ vám tentokrát přinášíme vyhodnocení Slovenského skokového pony poháru 2017 a také výkonnostní pony žebříček 2017…
20.12.2017 18:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V sezoně 2017 se na Slovensku uskutečnil již čtvrtý ročník seriálu nesoucí název Slovenský skokový pony pohár, v rámci kterého byli vyhodnoceni jezdci ve dvou kategoriích.

V mladší hodnocené kategorii dětí do čtrnácti let se v letošní sezoně nejvíce dařilo dvanáctileté Paule Moškové, která reprezentuje TJ Žrebčín Motešice a postavila se na první příčku spolu s poníkem Sans Gene. Na stříbrný stupínek se postavila stejně stará jezdkyně Alexandra Kiabová startující spolu s poníkem Melisa v barvách JK Linda Malá Čausa. Trojlístek na stupních vítězů uzavřela Tereza Gulašová v sedle poníka Zintas.

Mezi juniory do osmnácti let obsadila zlatou příčku Alexandra Machalová spolu s SŠP Erva z JK Isokman Zvolen, která zároveň obhájila titul Pony roku. Z druhého místa se radovala letošní mistryně v kategorii pony Marianna Antalíková, která zde startovala spolu s Juráškem 3. Na třetí místo stačil výkon Anny Lišuchové z JK Epona Mútnik s poníkem Taylor.

Výkonnostní skokový pony žebříček 2017 ovládla Alexandra Machalová spolu s Ervou. Druhou příčku obsadila Marianna Antalíková v sedle Juráška 3 a na místo třetí se postavila Paula Mošková sedlající Sand Gene.

Na web SJF se dostanete TUDY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE