reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 34. a 35. týdnu 2018

ikonka

Období 34. a 35. týdnu 2018 přineslo v rámci kalendář Slovenské jezdecké federace hned dvě mistrovství. Zatímco v Topol’čiankách se bojovalo ve vytrvalosti, otevřené skokové mistrovství dětí, juniorů a pony hostily Košice…
29.08.2018 15:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro mistrovský titul v kategorii seniorů si v rámci republikového šampionátu ve vytrvalosti dojela Dominika Kleinová v sedle Sheiny. Další hodnocenou kategorií tohoto mítinku bylo MSR junirů a mladých jezdců. Zde se nejvíce zadařilo Erice Tešovičové, která se ze zlata radovala v sedle koně Shadit.

Vydařené skokové mistrovství pony, dětí a juniorů, má za sebou Ema Šulíková, která se v kategorii dětí radovala hned ze dvou elitních příček. Pro vítězství si tato jezdkyně dojela s Contenance a na stříbrný stupínek jí stačil výkon s Lady Parco. Zlato ve starší hodnocené kategorii juniorů patří pro tento rok Lujze Ličkové v sedle Gumonie. Kategorii pony ovládla Marianna Antalíková spolu s Juráškem.

Září zahájí u našich východních sousedů Letní festival koní ve skocích a drezuře v Motešicích, spolu se skokovými závody, které hostí Hippoclub Liptovská Sielnica a Slova Jumping Academy Prešov.

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }