reklama 11A

Informace pořadatele k Velké ceně Zduchovic 2015

Druhý ročník Velké ceny Zduchovice se blíží! Loňskou premiérovou Velkou cenu vyhrál Aleš Opatrný, kdo vyhraje letos? O tom se rozhodne ve dnech 30.7.-2.8. na zduchovickém kolbišti. Více informací ve zprávě pořadatele...
21.07.2015 19:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Loňskou Velkou cenu Zduchovic vyhrál Aleš Opatrný. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Závodit se bude od čtvrtečního dne, kdy proběhnou čtyři soutěže Z – S*. V pátek již půjde o body do seriálových soutěží Czech Junior Cup a také Amateur Tour, stejně jako v sobotu. Při třetím závodním dni se bude skákat do stupně ST**- mezi jezdci je to považováno za generálku na Velkou cenu, která proběhne v neděli jako čtvrtá soutěž dne. Závodit se bude na stupni obtížnosti T*. Předcházet vrcholu závodů bude jedna otevřená soutěž a dvě finále (Czech Junior Cup a Ameateur Tour).
 
V sobotu od 11:00 proběhne na dolním opracovišti skoková soutěž minikoní - PRZECHWOZD TOUR 2015. Minikoně se představí i v neděli na hlavním kolbiště, kde před Velkou cenou Zduchovic svedou zajímavý souboj.
 
letošním roce se podařilo připravit první etapu moderního ustájení v nově zrekonstruované hale, která vzhledem k izolovanému střešnímu plášti poskytuje chládek a příjemné prostředí pro koně i v těch největších vedrech.
 
Nová hala pevnou betonovou podlahu a provzdušňovací síť, takže poskytuje pro koně komfortní ustájení v jakémkoliv počasí.

Uzávěrka přihlášek je 26.7.2015.

 

Prodloužena uzávěrka boxů do 26.7.2015!!!

 

 

Zdroj: Tisková zpráva JO La-Boheme Zduchovice



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE