reklama 11A

Huberty v kladrubském hřebčíně se rozbíhají

Túra Hubertových jízd, kterou tradičně pořádá NH v Kladrubech nad Labem, se rozbíhá v sobotu 15. října. První jízdy se zúčastní zaměstnanci a hosté hřebčína. V říjnu pak proběhnou ještě dvě. Podělte se s námi také o pozvání na vaše Huberty!!!
13.10.2016 08:54  |  Rubrika: Ostatní  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

 

Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem je jedním z míst, kde si mohou milovníci koní užít tradiční podzimní kratochvíli, takzvanou Hubertovu jízdu. A to hned třikrát. V prvních dvou termínech jako diváci, je však připraven i Hubert pro veřejnost.
 
První jízda je na programu 15. října. Tu pojedou zaměstnanci a hosté Národního hřebčína. Diváci uvidí od 12 hodin slavnostní nástup jezdců i defilé kočárů
 
O čtyři dny později, 19. října, zažijí Huberta žáci kladrubské Střední školy chovu koní a jezdectví, a nakonec ve státní svátek 28. října se bude konat Hubertova jízda pro veřejnost. PODMÍNKY ÚČASTI JSOU ZDE. Web NH Kladruby najdete TADY.
 
Pořádáte také letos Hubertovu jízdu? Podělte se s našimi čtenáři o pozvání, můžete k tomu využít naší elektronickou nástěnku ZDE



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE