reklama 11B

Hruškovo vítězství při sobotním ČSP Olomouc

ikonka

Nejvyšší soutěží třetího závodního dne v rámci dalšího kola Českého skokového poháru byla v Olomouci v sobotu 14. července skoková zkouška na stupni ST*. Bezchybný a velice rychlý výkon zajistil prvenství Jiřímu Hruškovi…
14.07.2018 19:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jiří Hruška sedlala na parkuru celkem dva své svěřence a s oběma se mu dařilo. Nejlepší výkon v soutěži ukázal s klisnou Buena Utopia. Do cíle se dostal nejen bez trestných bodů, ale jako jediný účastník soutěže dokončil v čase kratším než je 50 vteřin. Zcela zaslouženě se tak Jiří Hruška radoval z vítězství. S touto klisnou nebude chybět ani v nedělní Velké ceně Olomouce.

V rámci elitní desítky se umístil Jiří Hruška ještě jednou, a to s Acoradií -MX I2M. Bezchybná jízda v čase 55,23 vteřiny mu vynesla šesté místo konečného pořadí.

O více jak dvě vteřiny zaostal za vítězem Jan Štětina, který si s Benitem-S dojel pro pěknou druhou příčku. Elitní trio uzavřel Marek Klus v sedle Carebise. Mezi druhou a třetí pozicí již rozhodovaly pouze desetiny vteřiny.

Sobotní den přinesl také další kvalifikaci Czech Junior Cupu, a především finálové kolo Amateur Tour. Pětadvacet kvalifikovaných jezdců nastoupilo do soutěže ZL. Dvanáctka dokončila základní kolo bezchybně, a tak se o vítězství rozeskakovala. Nejlepší výkon nakonec podala Pavlína Jankotová s koněm Presta.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE