reklama 11A

Geloren horse funguje i na klouby nosorožce

Kloubní výživa je skvělým řešením nejen pro koně, ale i pro další zvířata, která trpí problémy s klouby. Za všechny mluví příběh nosorožce Isise ze ZOO ve Dvoře Králové, jehož strava je obohacená o Gelorenu. Spořádá ho trojnásobek běžné koňské dávky.
23.02.2016 14:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Vzhledem k pokročilému věku 38 let a úctyhodné váze (běžně nosorožec váží 800 až 1400 kg) jeho klouby trpí ohromnou zátěží. „Co je dobré pro koně, je dobré i pro mě,“ libuje si Isis, který svůj důchod tráví v péči ošetřovatelů z Královedvorské zoologické zahrady.
 
Běžnou stravu složenou z listů, větviček, speciálních granulí, zeleniny a ovoce doplňuje také o kloubní výživu Geloren horse. Díky se může Isis volně pohybovat, vyhřívat se na slunci, válet se v bahně a užívat si zaslouženého odpočinku.
 
Oproti koním mu však nestačí běžná dávka 3 kostky denně, nosorožec jich každý den spořádá hned 9. 
 

Kloubní výživa pro velké šampiony i pro malé poníky

 
Nejen Isisovi výživa pomáhá k zdravějším kloubům. Je určená hlavně pro koně a je jedno, jestli se jedná o závodního plnokrevníka nebo zavalitého poníka. Každá kostka Gelorenu obsahuje vysoký obsah kyseliny hyaluronové, která kloubům dlouhodobě prospívá. S podáváním můžete začít už v mládí, nečekejte na první příznaky nebo na stáří koně. Právě prevence je při kloubních problémech zásadní
 
Pomocí želatinových kostek vždy určíte správnou dávku bez složitého odměřování. Navíc nemusíte kloubní výživu mísit s další potravou, můžete ji použít jako pamlsek či odměnu kdykoli během dne.
 
Inspiroval vás nosorožec Isis? Podívejte se na www.aktivnizvire.cz



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE