reklama 11A

Furusiyya FEI Pohár národů 2015 zahájen na Floridě

První kolo Furusiyya FEI Poháru národů v Ocala v USA překvapivě ovládlo družstvo Irska. Irský tým tvořili koně, kteří v Poháru národů startovali poprvé a i pro jednoho jezdce šlo o pohárový debut. Oproti tomu týmy USA a Kanady byly plné hvězd...
15.02.2015 21:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Irský tým si překvapivě dojel pro vítězství. Foto Anthony Trollope/FEI

Vítězný tým si své vítězství zajistil čtyřmi bezchybnými výkony. I přes to, že v druhém kole se dostali trochu pod tlak, díky vyrovnaným výkonům Kevina Babingtona a Conora Swaila si vedení udrželi. Vítězství zajistil skvělý závěrečný výkon Conora Swaila s 9letým hřebcem Graftonem.

Tým USA se musel smířitdruhým místem, o třetí místo se podělila KanadaKolumbií. V poli šesti zemí se na pátém místě umístila Venezuela před šestým Mexikem. Ovšem o body v tomto prvním kvalifikačním kole ze tří pro Severní a Střední Ameriku bojovala pouze Kanada, USA a Mexiko. Autorem parkurů byl Němec Martin Otto. V prvním kole dokončilo 15 dvojic z 24 bezchybně. Po druhém kole zůstalo bezchybných jen 6 dvojic.

Toto kvalifikační kolo se konalo 14. února, další kolo této skupiny se uskuteční MexikuCoapexpanu 24. dubna. Furusiyya FEI Pohár národů kvalifikační kola rozdělena do čtyřech oblastíEvropa 1, Evropa 2, Severní a Střední Amerika a karibská oblast a Střední Východ. Nejbližší závod Poháru národů je již 19. Února v Abu Dhabi.

rámci závodů se však domácím podařilo taktéž vyhrát – v nedělní Grand Prix (160 cm) si pro první místo dojela Laura Kraut a Cedric reprezentující právě USA. Shodou okolností vyšli vítězně opětirsko-amerického boje, neboť druhou příčku obsadila irská dvojice Kevin Babington a Shorapur.

Na kompletní výsledky se dostanete ZDE.

 

Zdroj: www.fei.org




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE