reklama 11B

Finále Světového poháru 2013-14 po prvních kolech

Jak již z našeho zpravodajství víte, ve dnech 17. – 21. dubna se v Lyonu koná finále Světového poháru v drezuře a v parkurovém skákání. Zatímco skokané měli první kolo na programu v pátek, drezuristé až v sobotu. Jak úvodní finálové soutěže dopadly?
19.04.2014 21:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V páteční soutěži do 150 cm si nejlépe poradil s výškou překážek i časem Švýcar Pius Schwizer a Quidam du Vivier, který projel cílem v čase 63,37 sec. O tři desetiny pomalejší byla dvojice Patricie DelaveauLacrioso HDC z Francie. Třetí nejlepší výsledek (65,54) předvedl Ludger Beerbaum s Chamanem reprezentující Německo
 
Na dalších pozicích se umístili Steve Guerdat (SUI), Abdelkebir Ouaddar (MAR), Daniel Deusser (GER), Maikel van der Vleuten (NED), Billy Twomey (IRL), Christian Ahlmann (GER) a Marcus Ehning (GER).
 
V drezuře předvedla v prvním kole nejlepší výkon dle očekávání Charlotte Dujardin s Valegrem (GBR). Rozhodčí jejich úlohu ohodnotili 87,129 %. Druhá skončila Helen Langehanenberg s Damon Hill NRW (GER), a to díky zisku 83,343 %. Průběžně třetí řádek výsledkové listiny patří Edwardovi Galovi s Glock´s Undercover (NED). Ten byl třetí a zároveň posledním startujícím, který překročil hranici 80 % - konkrétně získal 80,029 %. 
 
Průběžné výsledky, předběžné startky a další informace najdete na adrese http://eventcontent.hippoonline.de/890/index.html.
 
Sledujte také stránky pořadatele: www.feiworldcupfinals-lyon.com.
 
LIVE přenos můžete ladit prostřednictvím www.feitv.org.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE