reklama 11D

Farrington i nadále skokovým jezdcem číslo jedna

ikonka

Vedoucí příčka světového žebříčku ve skocích i po aktualizaci k 31. ledna patří USA zásluhou Kenta Farringtona. Beze změny zůstává kompletní elitní trojice, a to s Harriem Smoldersem (NED) na místě druhém a na třetí příčce s Mclainem Wardem (USA)…
07.02.2018 18:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Vedení světového žebříčku ve skocích drží i nadále v barvách USA Kent Farrington, a to s 3298 body. Změna nenastala ani na dalších příčkách v elitní trojici. Druhým nejlepším skokovým jezdcem světa je Nizozemec Harrie Smolders (3013 bodů), za nímž stojí na třetí příčce další reprezentant USA, a to Mclain Ward (2903 bodů).

Na čtvrté příčce pokračuje Kevin Staut (FRA) před Pederem Fredricsonem (SWE), který zůstává na příčce páté.

Změny nastaly až na následujících místech v TOP 10. Z původní osmé příčky si na místo šesté polepšil Henrik Von Eckermann (SWE), který tak odsunul na sedmou příčku Lorenza De Lucu (ITA). O jedno místo níže se posunul hned následující jezdec Maikel Van Der Vleuten (NED). Nově se mezi deset nejlepších jezdců světa probojoval původně jedenáctý Simon Delestre (FRA), kterému nyní patří místo deváté. Elitních desítku i nadále uzavírá Steve Guerdat (SUI).

Z českých reprezentantů se nejvíce daří Emmě Augier de Moussac, a to i přes propad o pět příček na nynější 229. místo. Propad čtyř míst zaznamenal také druhý nejvýše postavený reprezentant české vlajky Ondřej Zvára, kterému tak patří 313. příčka. O šest příček pod ním pak stojí Aleš Opatrný.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE