reklama 11B

Eliška Orctová vítězkou Zlaté podkovy v Brně

V Brně na Panské líše se konalo další kvalifikační kolo Zlaté podkovy, a to ve všestrannosti. Během neděle 4. června vrcholily jednotlivé soutěže závěrečnou skokovou zkouškou. V rámci nejtěžší úrovně při CNC1* se radovala z vítězství Eliška Orctová…
04.06.2017 16:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Eliška Orctová s Bonusem vstupovala do nedělního parkuru v rámci Zlaté podkovy ze třetí příčky, výkony na předních místech byly po dvou dnech velmi vyrovnané. V neděli však pouze tři dvojice dokončily tento parkur při CNC1* bezchybně. Jednou z nich byla i Eliška Orctová a Bonus, kterou tento pěkný výsledek vynesl až na první místo v soutěži. Zaslouženě se tak mohla radovat z vítězství. Soutěž dokončila s 51,74 trestnými body na kontě.

Druhý skončil Jan Holec s Tasznikem, a to s 58,71 trestnými body na kontě. Jen o pár desetin trestného bodu více měl na třetí příčce Roman Vacuška a Scooby Doo 1.

Tato soutěž byla zároveň mistrovskou pro jezdce závodící za Jihomoravskou oblast v kategorii seniorů. Pro zlato si dojel Roman Vacuška a Scooby Doo 1, před Lucií Húskovou s Čiko 2 a Eliškou Pavlovou s Ally 2.

Kompletní výsledky všech soutěží naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE