reklama 11D

Duchač druhý ve finále hannoverského šampionátu

Roman Duchač v sedle hřebce Gunfire PJ vybojoval v neděli 7. srpna výborné druhé místo ve finále hannoverského skokového šampionátu pro mladé koně ve Verdenu. Představil se i během dalších soutěží, stejně jako Marek Klus.
07.08.2016 18:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Ve Verdenu se ve dnech 4. – 7. srpna konaly mezinárodní skokové závody CSI2*, navíc hannoverský svaz tam pořádal národní šampionát mladých koní. Českou republiku reprezentovali dva jezdci. Vrcholem mítinku byl nedělní program, který přinesl finálové chovatelské soutěže mladých koní i Velkou cenu v kategorii CSI.

V ranní finálové soutěži pro čtyřleté hannoverské koně zaznamenal skvělý úspěch Roman Duchač s hřebcem Gunfire PJ, když dojel na druhém místě. Ve finále pro pětileté koně startoval s Cuba Libre HR a dojel si pro dvanáctou příčku. V kategorii šestiletých koní absolvoval finálové klání Marek Klus s Carebisem, a dokončil na šestnáctém místě.

V Grand Prix Verden v rámci CSI závodil pouze Marek Klus, který v sedle Crada von Wichenstein překonal parkur s 13 trestnými body a dokončil na sedmatřicátém místě. Vítězem se stal domácí Andreas Kreuzer se Stalidem, který vyhrál v rozeskakování v konkurenci šestnácti dalších dvoji bezchybných v základní části soutěže.


Výsledky z Verdenu můžete najít TADY
 




Štítky: CSIVerdenskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE