reklama 11C

Dubnové CSI Linz se čtveřicí Čechů

Ve dnech 11. – 14. dubna se v rakouském areálu Linz – Ebelsberg konají jedny z prvních jarních závodů na venkovním kolbišti. Z 14 národů, které se závodů zúčastní, nebude chybět ani Česká republika. Startovat budou Štorkán, Rodová, Kučerová a Šíma…
10.04.2013 06:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Kateřina Kučerová se v Linzi představila s Minem již při listopadových závodech v loňském roce. Foto Kateřina Návojová

Jedná se o první mezinárodní závody v rámci jarní túry 2013. Ta vyvrcholí začátkem května, kdy bude areál hostit CSIO*** včetně FEI Poháru národů.  

Každý den se bude zahajovat v 8 hodin ráno. Uskuteční se jak otevřené soutěže (Bronze, Silver, Gold Tour), tak soutěže pro dané věkové kategorie (Děti, Junioři + Mladí jezdci, pony). Lákadlem pro juniory a mladé jezdce je bezesporu nedělní GP (140/145 cm). Výsledky z mohou posloužit jako kvalifikace na ME 2013. 
 
Závěrečná soutěž Grand Prix města Linz (145 cm) se pak počítá do světového skokového žebříčku. 
 
Z České republiky se do Linze vypraví se 4 koňmi Martin Štorkán. Jednoho koně a ponyho si bere Kateřina Kučerová, která bude s Timpex Ábrándem soutěžit v dětské kategorii. Ve stejných soutěžích se představí se dvěma koňmi i Michaela Rodová. A jezdec Jaroslav Šíma se bude prezentovat taktéž s dvěma koňmi. 
 
Průběžné výsledky můžete sledovat ZDE. Na stránky pořadatele se dostanete TUDY



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE