reklama 11A

Devadesátka EquiTV z Memoriálu Harryho Petrlíka

ikonka

V neděli 7. října se v Praze Velké Chuchli odehrál další z letošních dostihových dní. Vrcholem programu byl 16. ročník Memoriálu Harryho Petrlíka pro tříleté a starší klisny na 1600 m. Podívejte se na souhrn v podobě Devadesátky EquiTV.
10.10.2018 08:14  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKA EQUITV Z MEMORIÁLU HARRYHO PETRLÍKA 

První říjnovou neděli vstoupila metropolitní sezona do závěrečného měsíce. Vrcholem programu 16. kapitoly letošního dostihového dění v pražské Velké Chuchli byl 16. ročník Memoriálu Harryho Petrlíka, což byl test tříletých a starších klisen na 1600 metrů. Startovní pole čítalo sice jen pětici jmen, nicméně nacházely se v něm dvě nejvýše hodnocené starší klisny této sezóny, Saša a Benidiction. 

Podle očekávání také tato dvojice obsadila první dvě místa, avšak jen půl délky za nimi se výkonem i výslednou třetí příčkou blýskla teprve podruhé v životě startující tříletá Ummalquwain. Po napínavém finiši nakonec o hlavu splnila roli favoritky s kurzem 1,4:1 Saša, v jejímž sedle za nemocnou žokejku Vendulu Korečkovou úspěšně zaskočil Jan Rája. Klisna Saša je jedna z velkých osobností této sezony. Mj. zvítězila ve Velké ceně Prahy CK Martin Tour. Svěřenkyně Tomáše Váni, reprezentantka rodinné stáje Stáje Lascar-Váňa absolvovala při Memoriálu Harryho Petrlíka svůj letošní poslední start. Dosáhla v něm již šestého triumfu v tomto roce a celkově osmého v kariéře. Letošní sezona tak pro ni byla mimořádně úspěšná.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE