reklama 11B

Devadesátka EquiTV z 98. Ceny prezidenta republiky

ikonka

Poslední dostihový den na pražském chuchelském závodišti se odehrál v neděli 28. října. Hlavním dostihem byl 98. ročník Ceny prezidenta republiky, v němž vyhrál Be Master s Janem Vernerem v sedle. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.
30.10.2018 17:00  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU EQUITV Z CHUCHLE SLEDUJTE TADY

V neděli 28. října skončila letošní dostihová sezona na centrálním českém závodišti v Praze – Velké Chuchli. Vrcholem závěrečného dne byla SHERLOG 98. Cena prezidenta republiky, tradiční nejdelší rovinový dostih nejvyšší kategorie. 

Na trať 3200 metrů se vydalo deset aktérů a první tři místa si rozdělili zástupci tříletého ročníku. Ve finiši měl nejvíce sil hnědák Be Master s žokejem Janem Vernerem, který nakonec do dostihu odstartoval jako druhý spolufavorit s kurzem 4:1. Svým třetím kariérním prvenstvím korunoval úspěšný závěr sezony svého trenéra Pavla Tůmy a majitele Jiřího Charváta, který v posledních týdnech získal řadu cenných triumfů. V jeho majetku je také vítěz letošní Velké pardubické – Tzigan du Berlais.

Radoval se i z prvenství v Ceně zimního favorita s Kingem Archie či v Českomoravské ceně s Mr Rightem. Žokej Verner a trenér Tůma se do listiny vítězů Ceny prezidenta zapsali poprvé, stáj doktora Charváta již počtvrté.  Tři a půl délky za vítězem potvrdil vzestupnou výkonnost Sapienti. Třetí pak finišoval favorizovaný Barabash. V jednom z rámcových bodů programu vyhrál v sedle Sheika Yerboutiho i žokej Jiří Chaloupka. Stal se tak desátým jezdcem historie, jemuž se podařilo na chuchelské dráze dosáhnout 200 vítězství.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE