reklama 11B

Další ročník Cavaliady startuje v Poznani 2015

Skokový seriál tří halových závodů na území Polska se opět blíží. První z trojice mezinárodních závodů, na nichž se pravidelně představují i čeští jezdci, zahájí letošní ročník 2015/2016 závody v Poznani, a to již 10. – 13. prosince...
08.12.2015 19:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Cavaliada Tour je jedinečnátéto části Evropy, neboť jsou tyto mezinárodní závody jako jediné uznány i FEI. Pravidla jsou velmi podobná předešlým rokům. Seriál závodů zahájí Poznaň při CSI3*-W, kde budou jezdci bojovat ve dnech 10. – 13. prosince. Následovat bude CSI2* Lublin ve dnech 4. – 7. února a v témže měsíci se ve dnech 25. – 28. února dostane seriál závodů ke svému konci díky CSI1* ve Varšavě.

rámci všech kol je naplánováno celkem 12 soutěžírůzným stylem hodnocení, a to včetně oblíbené Speed and Music. Dvětři soutěže jsou zároveň započítávány do Longines žebříčku. Součástí Cavaliady Tour je i Cavaliada Future, Class Indoor Eventing Indoor Polish Cup a také Indoor Polish Cup in carriage driving.

První část Cavaliady Tour se koná již o nadcházejícím víkendu a bude obohacena o českou účast. Více podrobností o tomto seriálu naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE