reklama 11A

Čeští jezdci úspěšní na květnovém CNC Racot

Do polského Racotu se vydala poměrně početná ekipa českých jezdců, a to na národní závody ve všestrannosti. Ty se ve zdejším areálu konaly ve dnech 6. – 7. května. V nejtěžší soutěži CNC1* dosáhl Petr Vančura na pěkné páté místo…
11.05.2017 08:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Soutěž CNC1* byla dobře obsazená a na startu se sešlo početné pole jezdců. Petr Vančura do soutěže vstoupil úspěšně a v drezuře si připsal 53,2 trestných bodů. Jak na parkuru, tak v terénní jízdě se mu následně podařilo dokončit bez trestných bodů, a tak se postupně posouval výsledkovou listinou výše. Nakonec skončil těšně pátý.

Velmi dobře si se soutěží poradil také Miroslav Trunda a Shuterflyke. Jezdec s tímto teprve šestiletým koněm plní kvalifikaci na mistrovství světa mladých koní, které se koná tradičně v Lionu. Ze soutěže si odnesli 56,1 trestných bodů, což stačilo na osmé místo. O účast na MS se pokouší také Adéla Svobodová, která v Racotu sedlala koně Double Clear - SL. Tentokrát vybojovala sedmnáctou příčku (62,7 trestných bodů).  Úspěšnější byla v s Mr. Míšou – SL, když si dojela pro 14. pozici (59,1 trestných bodů). Ještě o příčku lepší byl Robert Pokorný a Floor (58,6 trestných bodů).

Rozeskákat se do Racotu přijel i Captain Hero, kterého sedlal Miloslav Příhoda. Nakonec se těsně nevešli do elitní desítky, zajeli však slušnou drezuru pod 50 trestných bodů. K tomu přidali jedno shození na parkuru a nějaké trestné body za překročený čas v terénní jízdě. Tato dvojice se však chystá především na start tříhvězdové soutěže do polské Strzegomi.

V nižších soutěžích si ještě připsal osmé místo Miloslav Příhoda s Hennessy (L) a čtvrtou příčku získala Gabriela Slavíková a Candy Rush (LL). Osmá skončila také Eliška Ciarkowská s Citadelou (LL).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE