reklama 11A

Český zájezd opět k Ingrid Klimke

Dvoudenní zájezd do Německa, který nabízí nejen jedinečnou možnost podívat se do stáje olympijské vítězky Ingrid Klimke, ale navštívíme i proslulé Muzeum koní ve Verdenu, se uskuteční ve dnech 28. – 30. dubna...
17.04.2014 05:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Loňská návštěva u Ingrid Klimke sklidila úspěch. Foto archiv Veroniky Jiroutové

Neméně zajímavá bude i prohlídka výcvikového centra Hannoverských koní v průběhu Květnové aukce jezdeckých koní
 
Semináře nebo-li "open trainings", jak je Ingrid nazývá, jsou velmi populární a několik měsíců dopředu zamluvené. Dubnový termín patří tentokrát zájemcům z Čech. Semináře tato úspěšná trenérka tématicky nerozlišuje. Jsou exkurzí do její stáje, kde si můžete prohlédnout nejen zázemí, ale nahlédnout i do jejích tréninkových metod. Představeni budou postupně všichni její koně, od mladýchpo olympijského vítěze FRH Butts Abraxxase. „Ingrid uvidíme nejen v sedle, ale i v roli trenérky. Vše samozřejmě za bohatého komentáře a následného posezení u občerstvení, kde je jedinečná možnost se této úspěšné trenérky a jezdkyně na cokoli zeptat,“ upřesnila organizátorka Veronika Jiroutová
 
Verden je malebné městečko, které stojí za procházku. Společná večeře a diskusní seminář ude jistě vítanou příležitostí podělit se o své dojmy s ostatními účastníky zájezdu. Muzeum koní ve Verdenu nabízí stálou expozici mapující vývoj koní, jehož počátky sahají až do doby před 55 milióny let. Zároveň uvidíme i expozici fotografií mezinárodně uznávaného fotografa a filmaře Yanna Arthuse-Bertranda. Odpoledne bude patřit slavnostní prezentaci Hannoverských koní před Květnovou aukcí a prohlídce zákulisí Niedersachsenhally, která je dějištěm nejen aukcí koní, ale i výcvikovou centrálou. Místem, kde probíhají zkoušky klisen, Körung hřebců nebo Mistrovství světa mladých drezurních koní.
 
Všechny přednášky, prohlídky a komentáře budou tlumočené do češtiny. Na cestu je pro Vás připraveno několik ukázek z filmů firmy Pferdia tv. Cena zájezdu je 4.900 . V ceně zájezdu je doprava, seminář u I. Klimke včetně občerstvení, ubytování se snídaní, návštěva výcvikového centra Hannoverských koní a exkurze v Muzeu koní. Diskusní seminář a večeře.
 

Program:

Pondělí 28.4.2014
23:00 odjezd z Prahy
 
Úterý 29.4.2014
9:00 seminář u I. Klimke v Münsteru.
V odpoledních hodinách přesun do Verdenu. V případě zájmu možnost zastávky v prodejně jezdeckých potřeb Kraemer. Ubytování, prohlídka města, společná večeře a diskusní seminář.
 
Středa 30.4.2014
10:00 Prohlídka muzea koní 
14:00 Slavnostní prezentace koní květnové aukce
Návrat do ČR v pozdních nočních hodinách.
 
Další podrobnosti zjistíte u Veroniky Jiroutové, a to na emailu Veronika.jiroutova@seznam.cz či na telefonním čísle 777 776 682. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE