reklama 11A

Český skokový pohár 2017 zahajuje v Martinicích

Již za měsíc v termínu 27. - 30. dubna bude zahájen letošní ročník Českého skokového poháru se všemi jeho náležitostmi. První skokový mítink tohoto seriálu se jako již tradičně uskuteční v areálu Equitana Martinice.
22.03.2017 17:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Marek Klus vyhrál Velkou cenu při loňském zahajovacím kole ČSP v Martinicích. Foto: archiv Jezdci.cz

V Martinicích se opět můžete těšit na známou sestavu stavitelů parkurů ve složení Eduard Petrovič - Zdeněk Krpela, kteří Vám  u zdejšího pořadatele představí nový parkurový materiál Českého skokového poháru. Zpříjemněním podmínek účastníkům závodů může být rozšíření kapacity elektrických přípojek pro kamiony a obytné vozy v Martinicích.

Letošní novinkou je přesunutí seriálu pro mladé jezdce U25 do neděle před VC Martinic. Tento přesun bude následovat při všech kvalifikačních kolech ČSP. Samotná pravidla pak nezaznamenala zásadních změn.

Přihlašování do soutěží je již otevřeno na novém webu JIS České jezdecké federace. V tuto chvíli je možné objednávat boxy na celou dobu závodů s příslušnými soutěžemi, přičemž jedno a dvoudenní ustájení bude pořadatelem případně potvrzováno až po 21. dubna.

Kompletní pravidla seriálu najdete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE