reklama 11C

České výkony v druhém CSI jarní túry v Olivě

Česká ekipa zůstává na Mediterranean Equestrian Tour Oliva ve Španělsku. Ekipa ve složení Sergei Motygin, Vladimír Malák a Michal Kukačka tak startovala také při druhém zastavení série ve dnech 23. – 26 března. Podrobnosti najdete v článku…
28.03.2017 11:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Ve čtvrtek, 23. března zahájil Sergei Motygin s koněm Extreme Chaos van den Daal v soutěži CSI2* na úrovni 130 centimetrů. Svou jízdu bohužel nedokončil. Vladimír Malák s Eiflorri a Michal Kukačka s Melody absolvovali v kategorii CSI1* parkur s výškou překážek do 125 centimetrů. Jedna chyba odsunula Vladimíra Maláka na 44. místo, a dvě zaváhání Michala Kukačky znamenala až celkovou 67. příčku. Bezchybně dokončilo tuto soutěž celkem třicet devět dvojic.
 
V soutěži v rámci kategorie CSI2* se českým jezdcům na parkuru do 140 centimetrů dařilo lépe. Vladimír Malák s hřebcem Crook obsadil v konkurenci bezmála devadesáti dvojic 29. místo, když předvedl bezchybnou jízdu. Jedna chyba Philadelphie a Michala Kukačky stačila na 46. příčku. 
 
O den později startoval Vladimír Malák a Crook v dvoufázovce na úrovni do 145 centimetrů. Celkem šest trestných bodů v obou fázích znamenalo pro tuto dvojici 56. místo. Sergei Motygin a valach Dylan zvládli první fázi čistě, devět trestných v druhé fázi je nakonec odsunulo 63. pozici. Michal Kukačka s Philadelpia byl v této soutěži vyloučen. 
 
Sedmé místo v páteční jednohvězdové stopětadvacítce získal Vladimír Malák s Eiflorii.
 
Sergei Motygin s Chaos van den Daal v sobotu 25. března absolvoval parkur s překážkami na 130 centimetrech a získal čistou jízdou deváté místo.
 
Zlatou túru při CSI2* dokončil v poslední den mítinku Michal Kukačka s Philadelphií na 32. místě, hned za Johnem Whitakerem. V závěru Sergei Motygin v soutěži CSI2* obsadil s jednou chybou 21. příčku s koněm Extreme Chaos van den Daal na překážkách s výškou do 130 centimetrů.
 
 
 



Štítky: skokyCSIOliva
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE