reklama 11D

České úspěchy při sobotním CSN Magna Racino

ikonka

Při sobotním programu závodů CSN v rakouském areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu se opět dařilo české ekipě. Dne 16. června si první příčku na konto připsala v těžších soutěžích Mariana Michlíčková, Zdeněk Žíla pak obsadil dvakrát druhou pozici…
16.06.2018 20:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mariana Michlíčková zvítězila s koněm Leeve Jung 2 na parkuru 125 centimetrů vysokém. Tato soutěž byla hodnocena na čas a jezdkyně startovala až v samotném závěru. Na poslední chvíli tak připravila o vítězství dalšího českého jezdce, a to Zdeňka Žílu. Ten na vítězku ztratil více jak dvě vteřiny a s koněm Consulent de Prelet tak skončil druhý.

Česká jezdkyně Mariana Michlíčková však byla v této soutěži úspěšná s oběma koňmi. Bezchybnou jízdu předvedla také s koněm Cornet´s Boy. S ním si dojela pro pěkné čtvrté místo konečného pořadí.

Druhou pozici obsadil Zdeněk Žíla během soboty také s koněm Vanilla 2. Tentokrát šlo o parkur 130 centimetrů vysoký, který byl opět hodnocen na čas. Mariana Michlíčková v této soutěži sedlala dva koně a s oběma dokončila s jedním shozením. S Trischa´s Girl i s Idee Van De Achterhoek to však stačilo na umístění v elitní desítce.

V soutěži 115 centimetrů vysoké se dařilo Lucii Balhárkové. Tato jezdkyně sedlala koně Cancun a v soutěži pro jezdce kategorie R1 si dojela pro první příčku. Jednalo se o soutěž hodnocenou na styl a tato dvojice obdržela 7,5 bodů.

Další první příčky si pak jezdci připsali v nižších soutěžích, kde rozhodovaly pouze trestné body.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: archiv české ekipy




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE