reklama 11C

České úspěchy při říjnovém CSN v Linzi

ikonka

V rakouském Linzi pokračovalo dění při národních skokových závodech během víkendových dnů 27. – 28. října. České zastoupení jsme měli také v nejtěžší soutěži závodů, kde Ladislav Arient po bezchybném základním kole postoupil i do rozeskakování…
29.10.2018 20:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během sobotního dne získala čtvrté místo Adéla Tichá, když s Cardu v soutěži hodnocené na styl obdržela 7,30 bodů. Na stejné umístění dosáhla i Lucie Balhárková s Cancunem. Tentokrát byla soutěž 105 centimetrů vysoká hodnocená na čas.

Další vítězství si připsala Emma Kozáková s Chollin, když na parkuru 115 centimetrům vysokém obdržela stylovou známku 7,90 bodů. Na parkuru 115 centimetrů vysokém mezi jezdci R2 a výše ukázala dobrou formu Viktorie Žižáková, která v soutěži na čas skončila druhá s Casparem a třetí s Cherry.

Nedělní dekorování nebylo opět bez Adély Tiché, která tentokrát získala druhé místo s Mr. Catrickem na parkuru 105 centimetrů. Soutěž byla určena pouze pro jezdce kategorie R1. V neděli bylo možné na startu vidět i Ladislava Arienta, který si stylovou známkou 7,40 bodů dojel pro páté místo s Chananem DK, a to v soutěži pro pětileté a šestileté koně. Pro ně byla připravena soutěž 115 centimetrů vysoká.

V neděli bylo zároveň možné vidět české jezdce nejen na dekorování nižších soutěží. Na parkuru 120 centimetrů vysokém si dojela pro druhou pozici Sára Knotková s Very Easy S. Následně si v soutěži s překážkami 125 centimetrů zasloužila třetí příčku Martina Šimůnková s Classic can Do B. V téže soutěži obsadila pátou pozici Johana Žižáková s Laurinem.

Na parkuru 130 centimetrů vysokém jsme měli tři české jezdce v elitní dvanáctce. Sedmá příčka patřila Johaně Žižíkové s Cest la Vie, devátý skončil Ladislav Arient s Apollem a pro jedenácté místo si dojel Martin Vašák s Cassinem B.

V nejtěžší soutěži těchto závodů jsme měli dva české zástupce. Do rozeskakování se probojoval Ladislav Arient s Apollem 6. Následně si připsal jedno shození a dosažený čas stačil na osmé místo konečného pořadí. Jen o jednu pozici níže skončil Martin Vašák se Zormem. Jezdce jednou chyboval v základním kole, předvedl však nejrychlejší jízdu.

 

Výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE