reklama 11C

České starty na konci října při CSN v Linzi

ikonka

V rakouském Linzi se na konci měsíce ve dnech 26. – 28. října představují na národních skokových závodech také české dvojice. První starty proběhly během pátku, kdy si jezdci z české ekipy dojeli pro pěkná umístění, včetně výhry…
26.10.2018 22:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na první příčku dosáhla během úvodního závodního dne Emma Kozáková, a to hned dvakrát. Nejprve se jednalo o soutěž 105 centimetrů vysokou, která byla určena pro jezdce R1. česká zástupkyně sedlala Cikona.

S témže koněm si jezdkyně dojela pro vítězství i na parkuru 115 centimetrů vysokém, který byl však hodnocen na styl. Česká dvojice dosáhla na 7,30 bodů. Opět se jednalo o oddělení pro jezdce R1.

Mezi jezdci R2 a výše si na parkuru 115 centimetrů vysokém, který byl taktéž hodnocen na styl, vedla dobře Lenka Sikorová. S koněm Carlo M obdržela 7,7 bodů a získala pěkné páté místo konečného pořadí. Této české jezdkyni se dařilo i na stejně vysokém parkuru s Alcasem. Tentokrát se však jednalo o skokovou zkoušku hodnocenou na čas. Česká dvojice si v ní dojela pro třetí pozici.

Ve vyšších soutěžích na parkurech až do 130 centimetrů se do elitní desítky probojovala Sára Knotková. V soutěži 125 centimetrů vysoké sedlala Very Easyho S a skončila osmá.

V nejtěžší soutěži úvodního dne s výškou překážek 130 centimetrů se představil Martin Vašák se dvěma koňmi. Lepší výkon podal se Zormem, s nímž inkasoval 4 trestné body za jedno shození.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE