reklama 11C

Česká výprava na CDN Margareten am Moos

V rámci národních drezurních závodů CDN-B se v Margareten am Moos představili ve dnech 31. října – 1. listopadu také česká reprezentanti. Našim jezdcům se několikrát podařilo prosadit v konkurenci zbylých jezdců a získat dobrá umístění…
02.11.2015 22:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Již během sobotního dne se podařilo dosáhnout na příčku nejvyšší. Vítězem soutěže stupně „S“ se stal Michal Knoflíček se Zirkanem. V úloze získali 64,750 % a porazili dalších osm soupeřůTento jezdec si zároveň dojel ještě pro druhé místosedle koně Dower, a to s výsledkem 67,037 % v úloze „YU“.  Dekorovanou příčku si připsal i s koněm Fabregas, když skončili na sedmém místě s 65,490 %. V „JU“ však soutěžilo třicet startujících. Úspěch první závodní den zaznamenala i Hana Mikulecká a Dower. Se známkou 6,6 bodů získala dvojice čtvrtou pozici.

I během neděle se česká výprava radovala z vítězství, a to zásluhou Julie Sekaninové. S Paradis nenašla přemožitele v úloze L2 dle rakouského označení.  Dvojice získala za svou úlohu 6,5 bodů. Během dne nechyběla na startu Hana Mikulecká, dále Barbora Leiterová, Petra Ondrová či Peter Janovský. Nejvíce se však dařilo opět Michalu Knoflčíkovi, který skončil se Zirkanem čtvrtý (63,292 %) v úloze LP5  a třetí s Dowerem (67,325 %) v úloze St. Georg. V téže úloze dokončila Barbora Leiterová a sedmiletý Fabregas na sedmé pozici. Na kontě však měli pěkných 65,439 % a úloha byla pro ně premiérou.

„Během závodů panovala dobrá nálada v českém týmu a i počasí nám přálo,“ zhodnotila Lenka sekaninová.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }