reklama 11B

Češi lednové CEI v Dubaji nedokončili

Mezinárodní vytrvalostní závod Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Endurance Cup v délce 160 kilometrů, který se uskutečnil v sobotu 9. ledna v Dubaji, bohužel nedokončila žádná ze tří českých dvojic. Přinášíme podrobnosti...
10.01.2016 20:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Michaela Zapletalová s Eksol byli vyloučeni po třetím kole. „Bohužel jsme skončili po 3. kole na 110 km, ale i tak to byl pro nás velký zážitek a děkujeme za tak velkou podporu,“ uvedla jezdkyně na svém facebookovém profilu. Do cíle se nakonec nedostala ani Tereza Kopecká s Ubayhan du Cade a Lucie Škábová v sedle koně Al Rasím.
 
Celou soutěží prošlo pouze 81 soutěžících z celkového počtu cca 230 startujících. Vítězem se stal domácí závodník H.H. Sh Hamdan Bin Mohammed Al Maktoum na koni Ajayeb. Pokud je vám jméno koně povědomé, tak vězte, že s ním Španěl Jaume Punti Dachs vyhrál mistrovství Evropy 2015 konané v Šamoríně.
 
Mezi koňmi mohli čeští příznivci vytrvalosti poznat ještě tři jména koní: Sheytan, Dahab a Dean. Ti startovali v Dubaji s Lucií Škábovou, Kateřinou Kyselou a Natálií Terberovou vloni v březnu a po těchto závodech v UAE našli svůj nový domov. Z uvedených koní dokončil 160kilometrovou soutěž pouze Dean s jezdcem Saeed Hamoud Saeed AL KHAYARI – a to na velmi pěkném 46. místě.
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.dubaiequestrianclub.ae



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE