reklama 11D

CIC Marbach dokončil Veselovský s jednou chybou

Vydařené zakončení mezinárodních závodů v Marbachu, respektive zkoušky při CIC3*, se podařilo českému reprezentantovi Petru Veselovskému. V neděli 14. května dokončil náročný parkur s jednou chybou na překážkách a třemi body za překročený čas…
14.05.2017 16:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Petr Veselovský si tak s Velesem připsal v závěrečné zkoušce třídenních závodů ve všestrannosti 7 trestných bodů. Na kontě tak měl celkem 90,70 trestných bodů. To znamenalo konečné 34. místo.

Nedělní parkur však nebyl vůbec jednoduchý a chyb na kontech soupeřů naskakovalo mnoho. To se projevilo i v konečném pořadí. Pouze pět jezdců dokončilo bez trestných bodů, což pro ně znamenalo výrazný posun vpřed ve výsledkové listině. Ze šesté příčky se až na konečné druhé dostala Josefa Sommer s koněm Hamilton 24, reprezentanti Německa. Do elitní pětky se díky bezchybné jízdě na parkuru dostaly také Leonie Kuhlmann s koněm Cascora a Lara De Liedekerke-Meier s koněm Nyala d´Arville.

Michael Jung s koněm Lennox 364 jednou chyboval, nakonec však přesto uhájil vítězství. Rozestupy na předních místech byly velmi malé, jeho nejbližší soupeři se však nevyhnuli minimálně jednomu shození. Díky tomu si tak dojel pro první místo. Na kontě měl 50,20 trestných bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE